Produkty pro růžová sůl (3)

Gozauri Saperavi 2015 - Červené víno

Gozauri Saperavi 2015 - Červené víno

Gozauri Saperavi 2015 Gozauri Saperavi 2015 je autentickým vyjádřením jedinečného terroiru vinařské oblasti Kakheti, nacházející se v mikroregionu Kindzmarauli. Toto víno, pěstované v mírném kontinentálním klimatu, je produktem jednoho vinice, kterou spravuje a vlastní naše vinařství. Je vyrobeno výhradně z odrůdy Saperavi a pochází z našich vinic, kde je pečlivě udržován výnos 6 až 7 tun na hektar, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita hroznů. S celkovou produkcí 15 000 lahví o objemu 0,75 litru má toto suché červené víno z ročníku 2015 obsah alkoholu 12,5 %. Jeho výrobní proces ukazuje závazek k kvalitě a autentičnosti. Hrozny, sklizené ručně a pečlivě tříděné, podstoupily fermentaci v otevřených sudech o objemu 225 litrů, s macerací po dobu 20 dnů, následovanou 10 měsíčním zráním v nerezových tancích.
Don Fulano - Tequila Reposado

Don Fulano - Tequila Reposado

Le spiritueux : Tato Tequila od domu Don Fulano dokonale vyjadřuje ideální rovnováhu, kterou by měla Tequila Reposado mít. V této krásné lahvi se skutečně nacházejí chutě "klasické" blanco Tequily z této řady, a to ovocné tóny (citrusy, pomerančová kůra), náznak pepře a také rostlinný a zemitý nádech, který vyjadřuje terroir. Nicméně, rozdíl spočívá v 10 měsících, které tento destilát strávil v sudech z francouzského dubu. Tak se na pozadí projevuje jemné a lahodné dřevo, které celku dodává krásnou texturu v ústech evokující kakao. Ať už v koktejlech nebo čistá, tato Tequila Reposado vás při degustaci rozhodně ohromí! La maison Typ: Tequila 100% Agave modrá Objem: 70cl Alkohol: 40%
HŘÍBEK – 17°

HŘÍBEK – 17°

Barva: Amberová s zlatými odlesky Nos: Umami, velmi komplexní na houbách a lanýžích. Chuť: Velmi intenzivní na lanýž, pečená rajčata, velmi komplexní a silná, lehká hořkost, kterou převládá lanýž. Závěr: Velmi dlouhý na lanýž a vyvíjí se na aroma hroznů, datlí, kandovaného ovoce, s neustálou dominancí lanýže, přítomnost bylinných tónů jako je génépi, absinth, hořec.